Nämä julkkikset haisevat pahimmalta? Yleisö äänesti ulkonäön perusteella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Russell Brand muistetaan menneestä avioliitostaan poptähti Katy Perryn kanssa. Mies tunnetaan myös takavuosien päihde- ja seksiriippuvaisuudestaan. Nyt miehelle osoitettiin kyseenalainen kunnia hänen ulkonäköönsä liittyen.

Terävä-älyisenäkin sanaseppona tunnettu Russell Brand nimittäin äänestettiin Panasonicin Steam Action -pesukonetiimin järjestämässä kyselyssä julkkismaailman haisevimman näköiseksi mieheksi. Äänestys toteutettiin pelkän ulkonäön perusteella. Glitterillä itsensä päivittäin vuoraava laulajatar Ke$ha voitti sen sijaan äänestyksessä naisten sarjan.

Vaikka huumeriippuvuus on Russell Brandille jo menneisyyttä, paljasti hän blogissaan miltei ajautuneensa takaisin heroiinin pariin. Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina kodittomia auttavana hyväntekijänä.