The Saturdaysin televisiosarja floppasi rajusti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat kovassa nosteessa brittiläisissä viihdelehdissä. Tyttöbändi yrittää parhaillaan nousta listoille myös Yhdysvalloissa.

The Saturdays on työstänyt Amerikan valloituksesta myös Chasing the Saturdays -nimistä realitysarjaa. Menestys ei ole kuitenkaan ollut toivotunkaltaista, ja E!-kanava aikoo lopettaa sarjan sen ensimmäisen kauden jälkeen. The Sun -lehden mukaan päätös syntyi, kun sarjan katsojaluku putosi 100.000 katsojaan.

The Saturdays -yhtye muodostuu viidestä naisesta, joista osa oli tullut jo ennestään tutuksi esimerkiksi paikallisesta X Factor -ohjelmasta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights myi platinaa.