Emma Watson katseli Kardashianeja – tutustuakseen pintaliitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittinäyttelijä Emma Watson nousi ihmisten tietoisuuteen suosittujen Harry Potter -elokuvien myötä. Hänet nähdään tänä vuonna kahdessa elokuvassa, The Bling Ring ja This Is The End. Nainen kertoo nyt valmentaneen itseään The Bling Ringin rooliin Kardashianien avulla.

Viime aikoina pesäeroa kiltin tytön imagoonsa tehnyt Watson kertoi Cannesin elokuvafestivaaleilla vieraillessaan, että joutui katsomaan jaksotolkulla nuorista Hollywoodin ihmisistä kertovia realitysarjoja, jotta pystyi samaistumaan tuoreen elokuvaroolinsa sielunmaisemaan. Watson paljasti muun muassa tuijottaneensa Kardashianien perheestä kertovaa ja pintaliitäjien tähdittämää Hills-realitysarjoja.

Taannoin Emma Watson poseerasi The Bling Ring -elokuvan roolihahmona GQ-lehden kannessa, ja seksikkäässä kuvassa hänen päällään oli varsin rohkea toppi. Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta.