Huikea hyppy vesiliukumäkeen – uskaltaisitko tehdä perässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin brittiläisen nuoren miehen unelmien kesätyöstä, jossa hän pääsee matkustamaan ympäri maailmaa vesihuvipuistojen liukumäkiä testaten. Vesiliukumäkiä voi laskea monella tyylillä, mutta nyt eräs ruotsalainen näyttää koko maailmalle mallia kaistapäisestä laskutavastaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lyhyt video esittelee ruotsalaisessa vesihuvipuistossa olevan liukumäen ja miehen, joka hyppää mäkeen selkä edellä. Jyrkkä pudotus ei hirvitä hurjapäätä, vaikka hän ottaakin liukumäen alussa suhteellisen suuren lennon. Hyppyvideo pyöräyttää heikomman katsojan vatsanpohjan ympäri.

Videon julkaissut Alfred Smith on ladannut YouTubeen myös kakkososan, jossa samaan seurueeseen kuuluva kahjo syöksyy järkkyjyrkkään mäkeen pää edeltä. Emme suosittele kokeilemaan kummankaan videon tapoja.