Naisten kädenväännön EM-finaali kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kädenvääntö ei ole leikin asia, sillä voiman lisäksi lajissa tarvitaan oikeanlaista tekniikkaa vastustajan voittamiseksi. Internetissä on nähtävillä videomaistiainen naisten kädenväännön vuoden 2013 Euroopan mestaruuskilpailuista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Liettuassa mestaruudesta vääntävät naiset ovat tosimielellä liikkeellä, mikäli käy uskominen YouTubessa julkaistuun videoon. Videolla ukrainalaisen blondin kanssa vääntävä tummaverikkö nimittäin näyttää taistelevan kuin paholaisen vallassa. Nainen huutaa niin kovaa, että hänen silmämunansa näyttävät pullistuvan ulos päästä.

Myös voitosta taisteleva vaaleaverikko yhtyy pian huutoon, ja heikkohermoinen katsoja on viimeistään tässä vaiheessa valmis kutsumaan kauhuelokuvan manaajan paikalle. Auttaako järjetön huuto kuitenkaan voittoon?