Justin Bieberille buuattiin musiikkigaalassa – kertoi olevansa vakavasti otettava artisti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Justin Bieber esiintyi vastikään Billboard Music Awards -tilaisuudessa. Hän esitti musiikkigaalassa Take You -hittinsä ja yhteiskappaleen Power Will.i.amin kanssa. Kaikki ei mennyt teini-idolin vedossa kuitenkaan putkeen.

Onnesta kiljuvien fanien ohella yleisön joukosta kuului lauluesitysten aikana myös voimakasta buuaamista. Bieber ei heti reagoinut mitenkään vastalauseisiin, mutta pitkältä tuntuneen paussin jälkeen mies lopulta puhui yleisölleen.

– Olen 19-vuotias. Luulen pärjääväni aika hyvin työssäni ja haluaisin sanoa suoraan sydämestäni, että kaiken tämän tulisi olla musiikkiin liittyvää. Sen työn, jota teen. Tämä ei ole huijausta. Olen taiteilija, ja minut pitäisi ottaa vakavasti. Tästä kaikesta muusta paskasta ei pitäisi puhua, kommentoi Bieber lavalla E! Online -sivuston mukaan.

Poppari kiitti myös painokkaan puheensa jälkeen manageriaan Scooter Braunia, perhettään, Jeesus Kristusta ja fanejaan. Justin pokkasi samana iltana vielä Milestone-palkinnon, jolla juhlittiin hänen urallaan saavuttamaansa virstanpylvästä.

Silminnäkijä kertoi Bieberin ajelleen jokin aika sitten ylinopeutta pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.