Koulun kemiallinen koe pahasti pieleen – idiootti opettajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulussa kemian oppiaine yleensä kiinnostaa opiskelijaa suunnattomasti tai sitten ei lainkaan. Kemiantunneista mielenkiintoisen tekevät erilaiset kokeet, joissa testataan aineiden ominaisuuksia eri menetelmillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Internetissä leviää parhaillaan video, jossa nähdään erään oppilaan kuvaama video hieman toisenlaisesta kemiantunnista. Opettaja esittelee nimittäin videolla hienoja tulitaikoja luokan edessä, ja liekit nuolevat samaan aikaan luokan kattoa.

Videota kuvaa takapulpetissa istuva oppilas, joka puheesta päätellen arvaa mitä pian on luvassa. Kattoa lipovat lieskat nimittäin laukaisevat koulun sprinklerit ja luokkaan alkaa sataa roppakaupalla vettä. Tässä kohtaa voi sanoa, että nyt ei mennyt ihan kuin Strömsössä.