Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vampyyripariskunta Robert Pattinson ja Kristen Stewart tulivat tunnetuksi Twilight-elokuvien romanttisena kyyhkyläisparina. Fanit innostuivat, kun lemmentarina sai jatkoa tosielämässä, vaikka sittemmin pari on joutunutkin kohusta toiseen.

Nyt julkkispariskunnan kerrotaan eronneen jälleen. Lähde kertoi People-lehdelle, että 27-vuotias Robert ja 23-vuotias Kristen ovat kärsineet ongelmista jo pitkään. Parin kerrotaan riidelleen paljon.

Pattinson ei ilmestynyt paikalle omille 27-vuotissyntymäpäivilleen, jotka tyttöystävä järjesti hänelle. Kumpikaan näyttelijöistä ei ole vahvistanut heidän ympärillään vellovia huhuja.

Heidän suhteensa joutui heikoille jäille Kristenin jäätyä jokin aika sitten kiinni pettämisestä. Pari on yrittänyt parantaa välejään, ja he muuttivat jopa joksikin aikaa saman katon alle Kristen Stewartin äidin luokse. Kaikesta päätellen tämäkään ei ole auttanut välien täydellisessä korjaamisessa.