Huh huh! 16-vuotias skeittari saa yleisön sekaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka ammattilaisrullalautailija Jake Brown teki historiaa hyppäämällä ensimmäisenä maailmassa X Gamesin -urheilutapahtumassa 720 asteen Ollien Big Airista. X Gamesissa tehtiin jälleen historiaa, tosin nyt 16-vuotiaan pojan toimesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mitchie Brusco on teini, joka hyppäsi ensimmäisenä maailmassa X Games -urheilukilpailujen Skate Big Air -rampista 1080 asteen hypyn. Pyörähdykset ja rampille laskeutuminen olivat täydellisiä, ja myös selostuskopissa oltiin äimistyneitä.

Mitchie Brusco on kolmas ihminen maailmassa, joka on pystynyt moiseen hyppyyn yleisön edessä. Vuonna 1997 syntynyt Brusco on kotoisin Yhdysvalloista, ja hyppäsi ennätyspyörähdyksensä Barcelonassa viime viikolla.