Lizzie Cundy on kuuma näky stringibikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien rakastama televisiotähti Lizzie Cundy on viettänyt viime hetket Cannesissa elokuvafestivaalien merkeissä. Punaisella matolla kuvattu neitokainen on ehditty bongata myös bikinikuviin.

Nyt uusimmissa bikiniotoksissa 44-vuotias tähti vilvoittelee kuumassa Ranskan ilmastossa mustissa stringibikineissä ja push up -yläosassa. Lizzie todistaa olevansa puumanaisten tulenkuumaa priimalaatua, jolta ei nuorekkuutta ja seksikkyyttä puutu.

44-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.