13-vuotias on ällistyttävä kitaravirtuoosi – katso uskomaton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musikaalisesti lahjakkaat lapset lataavat yhä enemmän laulu- ja soittonäytteitään internetiin. Toisinaan levy-yhtiöiden mogulit bongaavat amatöörivideoista tulevaisuuden tähtiä, joiden kanssa solmitaan sopimuksia hamaan tulevaisuuteen saakka.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt netinkäyttäjiä ällistyttää 13-vuotias Justin Weed -nimellä kitaraansa soitteleva teinipoika. Punapäinen ja pitkähiuksinen kitaravirtuoosi näppäilee soitintaan ammattilaisen elkein, ja kielistä videolle kaikuvat jimihendriximäiset sävelet.

Tarina ei kerro onko nuori miehenalku vielä saavuttanut musiikkimaailman moguleiden mielenkiinnon, mutta mikäli vikkeläsorminen soittelija jatkaa samaa rataa, voi hän olla varma, että tulevaisuuden ura muodostuu maailman stadioneita kiertäen ja jonkinlaisessa kokoonpanossa keikkaillen.