Ohhoh, Arnold Schwarzeneggerin avioero jäihin: ”Vaimo miettii vielä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger erosi taannoin vaimostaan Maria Shriveristä pettämisen ja avioliiton ulkopuolisen lapsen takia. Avioero laitettiin vireille, mutta se on nyt uusimpien tietojen mukaan laitettu jäihin.

Maria Shriver pohtii parhaillaan, haluaako hän jatkaa suhdettaan Terminator-tähteen. Pari on paljastanut TMZ-sivuston mukaan muuttavansa jatkuvasti mieltään erosta. Toisinaan he haluavat olla yhdessä, ja toisinaan he haluavat erota lopullisesti.

Luonnollisesti 25 vuoden avioliiton jälkeen suhdetta voi olla vaikea hyvästellä kokonaan. 57-vuotiaan Shriverin uskotaan haluavan pohjimmiltaan jäädä suhteeseen 65-vuotiaan näyttelijän kanssa. Hän ei kuitenkaan pidä siitä faktasta, että Arnoldin kerrotaan tapailleen väliajalla muitakin naisia.

Pari on yhdessä 400 miljoonan dollarin, eli 324 miljoonan euron, arvoinen. Heillä on neljä yhteistä lasta, joiden nimet ovat Christina, Katherine, Patrick ja Christopher.