Brad Pitt: ”Minulla on vain muutama ystävä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brad Pitt ja hänen vaimonsa Angelina Jolie kuuluvat Hollywoodin tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin julkkispariskuntiin. Supertähteydestään huolimatta huolimatta Pitt vakuuttaa viettävänsä varsin yksinkertaista elämää.

49-vuotias tähti kertoo tuoreessa Esquire-lehden haastattelussa olevansa luonteeltaan hieman erakko. Brad Pittin mukaan ystävyyssuhteiden muodostaminen ei ole hänen vahvin alansa. Tästäkin huolimatta näyttelijä kertoo olevansa erittäin onnellinen lähipiirinsä seurassa.

– Minulla on vain muutamia ystäviä. Minulla on kourallinen läheisiä ystäviä ja perheeni, enkä voisi kuvitella viettäväni onnellisempaa elämää, Brad Pitt kertoo.

Brad Pittillä ja Angelina Joliella on kuusi lasta, joista osa on adoptoitu. Näyttelijä paljastaa halunneensa aina suuren lapsikatraan täyttämään tyhjää tilaa.

– Ajattelin aina, että jos haluan perustaa perheen, haluan siitä suuren. Haluan talooni kaaosta. Talostamme kantautuu jatkuvasti meteliä, olipa se sitten kikattelua, huutoa tai itkua. Rakastan sitä, Pitt toteaa.

Pittin ja Jolien lasten elämästä tuskin puuttuu kalliita virikkeitä, ja äskettäin he saivat yhden lisää. Brad Pitt rakennutti pariskunnan Ranskan Provencessa sijaitsevalle kotitilalle ikioman kotieläintarhan, jossa lapset pääsevät viettämään aikaa esimerkiksi vuohien, laamojen, ankkojen, kanojen ja jänisten kanssa.