Nyt saavat miehet munilleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisen miehen kauhistus on saada kipeä isku sukukalleuksiin. Nyt eräälle verkkovideolle on koottu kokonainen kooste tällaisista tapahtumista, joissa urosten miehuudet joutuvat koville.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Onnettomia tilanteita sattuu esimerkiksi urheilusuoritusten merkeissä. Eräs mies kolhaisee alapäänsä korkeushyppysuorityksen, toinen taas jalkapallo-ottelun yhteydessä. Nuorukaisen keittitemppu ei myöskään mene aivan nappiin.

Miesten kalleudet saavat kyytiä myös uhkarohkeiden hyppyjen ja kavereiden tekemien pilojen takia. Eräs henkilö saa esimerkiksi shampanjapullon korkin kiveksilleen, kun ystävä avaa pullon aivan hänen sukupuolielintensä lähettyvillä. Tuskanparahdukset ovat tällä videolla mitä ilmeisimmin aitoja.