Suelyn Medeirosin bikinit kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen mallikaunotar Suelyn Medeiros mainostaa omilla verkkosivuillaan muotojaan sataprosenttiseksi luomuksi. Neitokainen kuuluu kurvikkaimpiin nouseviin julkkistähtiin, ja hän ei epäile esitellä muotojaan verkossa.

Nyt Suelyn esittelee muotojaan Instagram-sivustollaan poseeraamalla muun muassa minibikineissä ja bilemekossa. Kaunottaren vihreänkirjavat bikinit vaikuttavat olevan pelkät narulla kiinnitetyt kankaankaistaleet. Punainen mekko tuo myös esille pepun muodot.

Suelyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. Suelyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.