Upea valotekniikka mahdollistaa uudenlaiset performanssit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudenlainen valotekniikka mahdollistaa lataamaan Visual Poi -valokeihäälle minkä tahansa kuvan tai logon tietokoneelta, joka sitten näkyy valoelementtejä pyöritellessä. Tuote on herättänyt jo monen yrityksen mielenkiinnon, ja sitä myydään netissä 1.500 dollarin, eli 1.170 euron hintaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa on video, jolla näytetään valotikkujen perusidea. Videon haaremipöksyinen Fueegen-nimimerkki esittelee lampuillaan huikean valoshow’n. Video on herättänyt lyhyessä ajassa useiden katsojien mielenkiinnon, ja Visual Poi -setin toimitus kestää peräti kuukauden sen suuresta kysynnästä johtuen.

Visual Poi on syntynyt pitkän kehitystyön tuloksena Pyroterra-nimisen ryhmän ansiosta. Valokeihäälle pystyy lataamaan materiaalia USB-portin kautta, ja kuva-aiheita löytyy esimerkiksi valokeihäitä myyvältä verkkosivustolta.