Carmen Electran bikinikohtaukset koottiin videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-kaunotar Carmen Electra tuli aikoinaan tunnetuksi Baywatch-televisiosarjasta, mutta hänet on sittemmin nähty myös muun muassa monissa elokuvissa ja muissa televisiosarjoissa. Yksi bikinipommin tähdittämä elokuva on aikoinaan rajusti flopannut 2-Headed Shark Attack.

Vastikään 41 vuotta täyttänyt Carmen Electra on edelleenkin seksikäs povipommi, jota katselee mielellään – oli sitten kyseessä kuinka huono elokuva tahansa. Nyt YouTubeen on koottu video, jossa on 2-Headed Shark Attack -kauhuelokuvan parhaat palat yhdessä koosteessa.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.