Kaapista tullut tähti ei suostu palaamaan rooliinsa – liikaa solvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä ja entinen telinevoimistelija David Yost tuli muutama vuosi sitten julkisesti ulos kaapista homoseksuaalina. Näyttelijä muistetaan parhaiten roolistaan 90-luvulla suositusta Power Rangers -sarjasta ja elokuvasta.

David Yost kieltäytyi taannoin kunniasta palata lapsille ja nuorille suunnatusta toimintasarjasta tuttuun rooliinsa uuden Power Rangers Megaforce -sarjan jaksossa. Näyttelijä kertoi Twitterissä syynä olevan hänen alkuperäisen sarjan kuvauksissa kokemansa huono kohtelu ja solvaukset.

Näyttelijä avautui aikaisemmin Power Rangers -sarjan tuotannon aikana kokemastaan vääryydestä. Tuottajat muun muassa haukkuivat Davidia avoimesti hintiksi. Hän kertoo kohtelun olleen niin törkeää, että sai sen takia hermoromahduksen. David Yost nähtiin sarjassa Billy Cranstonin, eli sinisen Power Rangerin, roolissa vuosina 1993 – 1996.