Justin Bieberin bilevieraille kirjallinen sopimus – lavertelusta miljoonakorvaukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber esiintyi vastikään Billboard Music Awards -tilaisuudessa. Hän esitti Take You -hittinsä ja Power-yhteiskappaleen Will.i.amin kanssa. Kaikki ei mennyt teini-idolin vedossa kuitenkaan putkeen, sillä yleisöstä kuului fanien aplodien ohella myös voimakasta buuausta.

Justin Bieber tunnetaan musiikkinsa ohella myös railakkaasta bile-elämästään. Nyt TMZ-verkkosivusto on saanut käsiinsä kopion kirjallisesta sopimuksesta, jonka jokaisen Bieberin kartanossa järjestettäviin juhliin osallistuvan vieraan täytyy allekirjoittaa. Sopimuksessa vieraita varoitetaan paljastamasta ulkopuolisille mitään siitä, mitä kartanon sisällä tapahtuu.

Vieraiden tulee vaieta esimerkiksi Justin Bieberin ja muiden vieraiden fyysiestä kunnosta sekä ”filosofisista ja uskonnollisista näkemyksistä tai luonteenpiirteistä”. Sopimuksesta selviää, että juhlien salaisuuksista kieliviä henkilöitä odottaa viiden miljoonan dollarin korvausvaatimus sopimusrikkomuksesta. Tämä koskee myös twiittaamista, bloggaamista ja Instagram-kuvien ottamista.

Kartanossa järjestettäviin tapahtumiin osallistuvia varoitetaan myös mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.

Silminnäkijä kertoi Bieberin ajelleen jokin aika sitten ylinopeutta pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.