Justin Bieberin hellät hetket – pusuttelua takahuoneessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomezin ystävät ovat kertoneet olevansa tuoreista Justin-uutisista raivoissaan ja toivovat Selenan unohtavan hänet, vaikka neitokainen viihtyy hyvin kanadalaisen popparin käsipuolessa.

Nyt Billboard-gaalan takahuoneessa kuvattu video osoittaa Selenan ystävien vihaavan Justinia – jopa Taylor Swift irvistää poppareiden pusulle. Selena Gomezin on useasti kerrottu olleen läheisissä tunnelmissa entisen poikaystävänsä, popsensaatio Justin Bieberin kanssa.

Gomezin ystävät ovat olleet raivoissaan, etenkin jos hän antaa Justinille toisen tilaisuuden. He ovat yrittäneet kertoa Selenalle, että Justin ei ole se oikea tai hyvä hänelle, vaikkakin hän rakastaa Justinilta saamaansa huomiota hyvin paljon.

Justin sai Selenalta hellän suudelman poskelle palkintogaalassa. Sydänkäpyset unohtuivat juttelemaan toistensa kanssaan pitkäksi toviksi, ennen kuin Selenan käsipuolessa roikkuva ystävä alkoi vetää kaveriaan pois Justinin luota. Mukana ryhmässä oli myös Taylor Swift, joka odotti malttamattoman näköisenä Selenan ja Justinin kohtaamisen päättymistä. Hän myös osoitti inhansa poppareiden suudelmalle kieltään näyttämällä.

On-off -tyyppinen suhde meni katkolle viime vuoden marraskuussa. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia. Ihastuneet teini-idolit välittävät toisistaan edelleenkin, ja heidän tiedetään pitävän tiiviisti yhteyttä.