Mikä mallikissa! Tanskalaismallin bikinivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden sisällä tanskalaisen Nina Agdalin suosio mallimarkkinoilla on kohonnut pilviin. Neitokainen näytti äskettäin 21 vuotta, ja vietti syntymäpäiviään Las Vegasissa bilettäen. Uimapukumallina useasti nähty Nina poseeraa nyt Maaji-merkin bikineissä ja uima-asuissa.

Vaalea neito omaa lähes täydellisen bikinivartalon, jota kelpaa esitellä niukoissa violetin, mustan ja sinisen sävyisissä asuissa.

21-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.