Tämä näky pubissa loksauttaisi miesten leuat – Claudia pani parastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialaista mallikaunotarta Claudia Romania voi hyvällä syyllä pian kutsua julkkismaailman ekshibionistiksi, sillä neito tuntuu olevan otsikoissa ainoastaan kurvikkaiden ja vähäpukeisten poseeraustensa ansiosta. Usein julkkiksen voi bongata Miami Beachin rannalta.

Tällä kertaa Claudia on kuitenkin esitellyt muotojaan toisenlaisessa ympäristössä. Hänet kuvattiin Miamissa sijaitsevassa pubissa darts-tikanheiton lumoissa. Yllään tähdellä oli paikan päällä pelkät alusvaatteet, joten Romani luultavimmin keräsi harrastuksen parissa lukuisia katseita.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.