Paparazzi osui realitysarjan kuvauksiin – bikinikissoja ei puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Monet ohjelman tähdistä ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Uusia tulokkaita riittää kuitenkin yhä edelleen.

Nyt paparazzi on osunut sattumalta samaisen televisiosarjan kuvauksiin. Kuvausryhmä oli tallentamassa sarjan tähtien bileitä rannalla ja rantabaarissa, ja otoksista päätellen juhlista ei menoa puuttunut. Bikineissä bilettäneitä kaunottaria olivat ainakin Jasmine Walia ja Abi Clarke.

Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja The Only Way Is Essex on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.