Lady Gaga parantunut – tekemässä näyttävän paluun?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga joutui taannoin selkäleikkaukseen, jonka seurauksena hän joutui käyttämään pyörätuolia ja perumaan lukuisia keikkoja. Laulaja on jo kuitenkin paremmassa kunnossa, ja taannoin hänet nähtiin jopa kävelemässä korkokengissä.

27-vuotias poptähti ei ole toipumisestaan huolimatta vielä tehnyt paluuta keikkalavoille. Nyt Lady Gagan kuitenkin huhutaan suunnittelevan näyttävää paluuta duetoimalla toisen huippusuositun laulajattaren, Beyoncen, kanssa tämän konsertissa.

The Sun -lehden mukaan huhut juontuvat konsertteja listaavan Songkick-verkkosivuston sähköpostiviestistä. Sen mukaan Lady Gagan on määrä esiintyä Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa. Laulajattaret ovat hyviä ystäviä, ja he duetoivat jo vuonna 2010 julkaistulla Telephone-hittikappaleella.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.