Törkeä pizzalähetti jäi kiinni! Söi asiakkaan ruokaa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintoloista on helppo tilata kotiinkuljetuksella ruokia, ja pitsa lieneekin suosituin kotiovelle toimitettu ruokaherkku. Joskus pitsalähetit saavat nuhteita siitä, että ruoka on ehtinyt jäähtyä ennen asiakkaalle toimittamista tai siitä, että tilauksesta puuttuu jotain ja ruoat ovat vääriä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt internetissä leviää video, jolla näytetään erään pizzalähetin kyseenalaisia työskentelytapoja. Mies nimittäin syö asiakkaalle toimittettavasta pitsasta täytteitä röyhkeästi hissimatkan aikana. Lähetti ei tiedä joutuneensa valvontakameraan, ja jää siksi kiinni alhaisesta tempustaan.

Ällöttävä tempaus muistuttaa, että myös kotiinkuljetuksella toimitetut ruoat on hyvä tarkastaa ennen kuin lähetti on ehtinyt poistumaan paikalta. Pizzalähetin työ ei aina ole ruusuilla tanssimista, sillä uutisoimme taannoin miehestä, joka antoi lähetille nyrkistä toimitetun annoksen puutteellisuuden takia.