Toimittajan äiti soitti kesken haastattelun – näin Will Ferrell tempaisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Will Ferrell tunnetaan monien komediaelokuviensa ansiosta. Taannoin humoristinen mies äityi ylistämään haastattelussa avoimesti näyttelijäkollegansa Ben Stillerin sukupuolielintä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt suosikkikoomikon haastattelu on keskeytynyt, kun toimittaja oli unohtanut laittaa puhelimensa äänettömälle ennen round-table -haastattelua. Soittaja oli Sarah-nimisen naistoimittajan äiti, ja tilanteen huomattuaan supertähti otti tilanteen haltuunsa ja vastasi äidin soittoon.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.