Tietokilpailusta ei seksiä puutu – Arianny Celeste riisuu kisan myötä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen UFC, eli Ultimate Fighting Championship, -vapaaotteluorganisaation otteluissa nähdään myös näyttäviä kehätyttöjä. Yksi tunnetummista kehätytöistä on Arianny Celeste, joka esiintyy nykyään myös elokuviin keskittyneen YouTube-kanava Cinefixin edustajana.

20130525-195220.jpg

Arianny Celeste nähdään Cinefixin tuoreella FilmStrip-videolla. 27-vuotias kaunotar esittää katsojalle Hangover-elokuvasarjaan liittyviä kysymyksiä. Kysymysten jälkeen hän paljastaa muutakin kuin oikeat vastaukset – Arianny nimittäin myös riisuuntuu bikineihin videon aikana!

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.