Auton myynti-ilmoitus loksauttaa leuat – burleskitähti tarjoaa avujaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Dita von Teese on tehnyt uraa myös burleskitaiteilijana, näyttelijänä ja muusikkona. Kaunotar on tuttu ilmestys lehtien sivuilta, ja taannoin kaunotar nähtiin 30 Seconds to Mars -yhtyeen Up In The Air -musiikkivideolla.

Nyt 40-vuotias Dita Von Teese on myymässä vuosimallia 1939 olevaa Packard-autoaan. Korkein tarjous autosta on tällä hetkellä 30.633 dollaria. Tyylilleen uskollisesti Dita Von Teese kaupittelee autoa upeilla kuvilla, joissa tähti itse esiintyy auton valmistusajankohdan hengen mukaisesti pukeutuneena.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.