Lucy Mecklenburgh ei pukenut ylleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti Lucy Mecklenburgh erosi vastikään kihlatustaan Mario Falconesta, kun hän sai selville miehen pettäneen häntä. Lucy lähti eron jälkeen heti Britanniasta ja lensi Espanjan aurinkoon toipumaan tapauksesta.

Edelleen Espanjassa oleskeleva Lucy Mecklenburgh on nyt kuvattu hämmentävässä tilanteessa, sillä hän käveli Marbellan kaduilla vain uikkarit yllään ja käsilaukku olallaan. Normaalisti rannalta poistuessa ihmisten odotetaan pukevan vaatteet ylleen, mutta ilmeisesti Lucy oli asiasta eri mieltä.

22-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurusteli vielä jokin aika sitten näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnitteli menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa. Lucy jätti miehen pettämisen takia.