Ei suotta Britannian seksikkäin! Mekko korosti Kelly Brookin muotoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar, näyttelijä ja televisiojuontaja Kelly Brook valittiin tänä vuonna The Sun -lehdessä Britannian seksikkäimmäksi naiseksi. Hänet valittiin myös Maxim ja Zoom-lehtien vastaavissa listauksissa maailman viidenneksi seksikkäimmäksi naiseksi.

Kelly Brook osallistui nyt Lontoossa järjestettyyn Lorraine High Street Fashion Awards -gaalaan. 33-vuotias kaunotar kuvattiin saapumassa juhlapaikalle tummansinisessä mekossa, joka korosti hänen kurvikkaita muotojaan. Mekon laajaa kaula-aukkoa puolestaan peitti läpikuultava pitsiosio.

20130525-200039.jpg

20130525-200045.jpg

Kellyn poikaystävä Danny Cipriani joutui taannoin onnettomuuteen rugbyjoukkueensa bileillan aikana. Mies nimittäin juoksi kaatokännissä bussin eteen, ja joutui sairaalaan törmäyksen jälkeen. Urheilija toipui kuitenkin pikkuvammoistaan nopeasti ja kiitteli pian sosiaalisessa mediassa saamastaan huolenpidosta.