Nina riisui kuvauksissa – näin rohkeita kuvia ei lehdessä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen bikinimalli Nina Agdalin suosio on räjähtänyt nousuun kuluneen vuoden aikana maailman mallimarkkinoilla. Tanskalainen pakkaus vietti hiljattain 21-vuotispäiviään, Las Vegasissa juhlien.

Kaunottarella riitti varmasti vientiä, sillä ainakin Esquiren tuoreet alusvaatekuvat osoittavat naisen ulkoisten avujen olevan enemmän kuin houkuttelevia. Tämä siitä huolimatta, että nämä kyseiset Ninan verkossa julkaisemat otokset eivät lopulta päätyneet lainkaan lehden sivuille.

Sensuellin seksikkäissä kuvissa keimaileva Agdal näyttää kuvaajalle parhaimmat puolensa. Kuvissa vilahtelee nimittäin takapuolen lisäksi paljon rintavarustusta. Rohkeat otokset ovat silti tyylikkäitä.

21-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar pääsi nopeasti mukaan Victoria’s Secretin enkelitiimiin. Nainen sai talvella miljoonayleisön esiintyessään Super Bowlin mainoskatkolla Carl’s Jr -ravintolaketjun mainoksessa.