Yhdysvaltojen kallein asunto myynnissä – hintapyyntö 190 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puualalla johtotehtävissä vuosikausia työskennellyt John Rudey on rikas mies. Miljardööri on laittanut viime aikoina myyntiin asuntojaan, joista toinen on listattu Yhdysvaltojen kalleimmaksi koskaan myynnissä olleeksi yksityiskodiksi.

Rudey myi Uproxx-sivuston mukaan hiljattain Manhattanilla sijainneen 16,5 miljoonan dollarin, eli liki 13 miljoonan euron, arvoisen kaupunkiasuntonsa. Nyt hän yrittää hieroa asuntokauppoja Connecticutin Greenwichissa sijaitsevasta hulppeasta pytingistään, josta pyydetään upean tonttinsa kanssa peräti 190 miljoonaa dollaria, eli lähes 148 miljoonaa euroa.

Yhdysvaltojen kalleimpaan hintalappuun ei sisälly pelkkää taloa, jossa on 12 makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta, vaan kyseessä on omassa niemenkärjessä sijaitseva maatila uima-altaineen, rantoineen, kasvihuoneineen ja puutarhoineen. Rakennus on rakennettu vuonna 1898.