Tässäkö maailman nopein vessa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset yrittävät rikkoa maailmanennätyksiä mitä kummallisemmilla tavoilla. Toiset hakkaavat vesimeloneja rinnoillaan ja jotkut kisaavat kusiaispesässä istumisesta. Nyt maailmalle esittäytyy mies, joka on rakentanut kaikkien aikojen nopeimman vessan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Colin Furze väittää, että hänen neljällä pyörällä kulkeva vessanpönttönsä rikkoo kaikki aiemmat ennätykset. Se nimittäin on varustettu automaattisella huuhtelulla ja 140-kuutioisella moottorilla. Rallipöntön mahtavuutta mitataan ensi keskiviikkona, kun Guinness World Record -tiimi saapuu arvioimaan vessan nopeutta.

YouTubessa annetaan esimakua pöntön tehoista, ja videolla näytetään skootterin näköisen vekottimen huikeista ajosuorituksista. Pöntön rakentanut Colin Furze kiittää moottoritoiletillaan hurjaa vauhtia vessapaperit hulmuten.