Disney-kaunotar häikäisevässä asussa – tästäkö uusi muotitrendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen High School Musical -teinitähti Vanessa Hudgens on vaihtanut sittemmin tyyliään seksikkämmäksi. Kaunotar muun muassa esiintyi rohkeana Spring Breakers -elokuvassa, minkä lisäksi hän julkaisi villin $$$ex-kappaleen.

Eilen 24-vuotias Vanessa kuvattiin hieman yllättävässä asussa, kun hän asteli Electric Run LA -tapahtuman punaiselle matolle häikäisevän räikeässä asussa.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.