Chris Brown kolaroi jälleen autonsa – exä kyydissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen r&b-tähti Chris Brownin suhde popkaunotar Rihannaan on jälleen katkolla. Chris Brown on nyt yhdistetty 22-vuotiaaseen Topshop-perijätär Chloe Greeniin, joka tunnetaan myös Marc Anthonyn ex-tyttöystävänä.

24-vuotias muusikko romutti helmikuussa Porsche-merkkisen autonsa törmättyään sillä seinään. Nyt Chris Brownin epäonni ajoneuvojen suhteen jatkuu, sillä hän on kolaroinut tällä kertaa valkoisen Range Roverinsa.

Brown ajoi autollaan mustan Mercedesin perään liikennevaloissa Beverly Hillsissä. Chris Brownin pelkääjän paikalla matkusti hänen ex-tyttöystävänsä Karrueche Tran. Kenenkään ei kerrottu loukkaantuneen onnettomuudessa.

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen viime kuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.