Jennifer Aniston riisui viimein – tässä seksikkäät maistiaiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Aniston nousi supertähdeksi ja tyyli-ikoniksi Frendit-hittisarjan myötä. Tähti seurustelee näyttelijä Justin Therouxin kanssa, ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

Jennifer Aniston tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa We’re The Millers -komediaa. 44-vuotias tähti nähdään elokuvassa stripparia, jonka täytyy esittää tavanomaista perheenäitinä auttaakseen Jason Sudeikin näyttelemää huumediileriä salakuljettamaan suuren määrän marihuanaa Meksikosta Yhdysvaltoihin.

Koska Anistonin roolihahmo on strippari, tullaan hänet näkemään elokuvassa varsin rohkeissa ja vähäpukeisissa kohtauksista. Näistä sekä useista muista härskeistä kohtauksista tarjoillaan esimakua We’re The Millersin tuoreessa trailerissa. Jennifer Anistonin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Emma Roberts ja Kauhea kankkunen -trilogiasta tuttu Ed Helms.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkä jakso Pittin jälkeen, mutta sittemmin tilanne muuttui. Anistonin stylisti tunnusti taannoin, että hän leikkasi näyttelijättären aikoinaan ikoniseksi nousseen hiustyylin pilvessä.