Jesse James leikkasi sormensa irti – julkaisi kuvat netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti ja moottoripyörävalmistaja West Coast Choppersin toimitusjohtaja Jesse James muistetaan siitä, että hän on pettänyt naisystäviään Sandra Bullockia ja Kat Von D:ta. Lisäksi hänet muistetaan Diili-ohjelman julkkisversiosta.

Naisia Jesseltä ei puutu, sillä mies nai vastikään kilpa-ajaja Alexis Dejorianin. 44-vuotias mies on nyt leikannut palan pikkusormestaan irti vahingossa käsitellessään konetta moottoripyöräkaupassaan Teksasissa.

Jesse ei ollut moksiskaan tapahtuneesta, vaan järjesti sen takia Instagram-sivustollaan varsinaisen show’n. Tähti julkaisi otoksia onnettomuudessa ruhjoutuneesta kädestä.

– Ups, huono päivä toimistolla. Menossa pian leikkaukseen, kirjoitti Jesse James blogiinsa.

Jesse Jamesin tiedetään mieltyneen viime vuosina tummahiuksisiin, hoikkiin ja tatuoituihin naisiin. Hän on ollut aiemmin naimisissa Karla Jamesin, Janine Lindemulderin ja Sandra Bullockin kanssa. Tähti oli myös suhteessa tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa ennen uusinta liittoaan.