Kimillä hämmentäviä vieraita formulakisoissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eilen Monacossa ajettiin odotettu Formula 1 -kilpailu, jota oli seuraamassa poikkeuksellisen sankka joukko julkkistähtiä. Heitä parveili myös varikolla, jossa nähtiin lukuisia artisteja ja näyttelijöitä.

Ranskalainen Daft Punk -duo tunnetaan yhtenä arvostetuimmista ja suosituimmista elektronisen musiikin tekijöistä. Yhtye julkaisi taannoin vuosien tauon jälkeen tuoreen Random Access Memories -levynsä, joka sai hyvän vastaanoton. Robottipuvuistaan tunnettu ranskalainen house-duo oli viikonloppuna mukana erikoisessa tempauksessa.

Formula 1 -kilpailussa ajavan Kimi Räikkösen brittiläinen Lotus F1 -talli aloitti yhteistyön Daft Punkin Columbia Records -levy-yhtiön kanssa. Yhteistyön seurauksena Lotus F1 -formula on tyyliltään uskollinen Daft Punkin omintakeiselle imagolle. Konemusiikkiduo myös näyttäytyi tutuissa robottinaamareissaan Monacon osakilpailuissa.

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Around the World, One More Time ja Robot Rock. Vuonna 2007 Kanye West teki kaksikon Harder, Better, Faster, Stronger -kappaleen pohjalta Stronger-hittinsä, minkä musiikkivideolla nähdään myös Daft Punkin tunnetut robottipuvut.