Kissa saanut liikaa vaikutteita vuohelta? Hulvaton tulos videona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netti-ilmiöksi ovat viime aikoina nousseet koomiset vuohivideot, joissa eläimet nähdään päästelemässä mitä uskomattomimpia ääniä. Nyt verkkovideolla tutustutaan kissanpentuun, joka on erehtynyt omasta lajistaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kisumirri kuulostaa nimittäin aivan vuohelta. Omistajalleen hullunkurisia ääniä päästelevä kissanpentu hämmästyttää katsojia, ja vaikka kaikki pitävät suloista kisuliinia söpönä olentona, saa sen ääni pyörittelemään päätä.

Uutisoimme hiljattain vuohesta, joka menisi äänensä puolesta täydestä kanatarhan jäsenestä. Videon vuohi kotkotti kuin kana ja seurasi omistajaansa. Internetissä viime aikoina levinneet vuohivideot ovat naurattaneet katsojiaan alkuvuodesta asti.