Nyt meni läheltä! Lintu otti mittaa F1-autosta – tuloksena YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näemme internetissä usein henkeäsalpaavia videoita, joissa näytetään sattuman kaupalla erilaisista tilanteista selviäviä ihmisiä ja eläimiä. Monacossa ajettiin viime viikolla formulakilpailu, ja GP2-sarjan kilpailussa todistettiin uskomatonta ihmeselviytymistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Radan varressa kävelevä lintu oli vähällä osua rataa huimaa vauhtia ajaneeseen autoon. Lintu näytti hipaisevan auton etupuskurin oikeaa reunaa, lentävän sen jälkeen ilmavirran vaikutuksesta ylösalaisin ja heittävän ikäänkuin takaperin voltin. Lopulta kieputuksesta selvinnyt lintu lähti kaikeksi onneksi lentoon.

Autokilpailun selostajien äänestä kuulee, etteivät hekään ole uskoa silmiään, sillä mahtavalla onnella varustettu lintu selviää episodista hengissä kuin ihmeen kaupalla. YouTubeen julkaistu video on kerännyt lyhyessä ajassa lähes toista miljoonaa katsojaa, ja yksi katsojista kommentoi, että videon lintua voisi kutsua nimellä Bird Norris – elokuvatähti Chuck Norrisin mukaan.