Tähän iltapukuun ei rintaliivit käy – Nicole Kidman juhli näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman merkittävimmät elokuvajuhlat ovat hiljalleen päättymässä Cannesissa. Eräs tapahtuman kuvatuimmista tähdistä oli Nicole Kidman, joka sai tänä vuonna kunnian istua 66. kertaa järjestettävien elokuvafestivaalien tuomaristossa.

Eilen Nicole kuvattiin juhlimassa Zulu-elokuvan ensi-iltajuhlia Cannesin punaisella matolla, jonne kaunotar oli pukeutunut näyttävään iltapukuun. Nicole esiintyi lähes joka ilta jossain tilaisuudessa, joten mukana täytyi kulkea aikamoinen kattaus eri asuja.

45-vuotias Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi uransa ohella myös Tom Cruisen vaimona, mutta nykyisin hän on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia.