Nicole Kidmanin kaula-aukko säväytti Cannesissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi uransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Nykyään kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa naimisissa oleva tähti on säilyttänyt valovoimansa vielä 2000-luvullakin.

Pitkän uran tehnyt Nicole Kidman sai tänä vuonna kunnian istua 66. kertaa Ranskassa järjestettävien Cannesin elokuvafestivaalien tuomaristossa. 45-vuotias näyttelijäkaunotar osoitti olevansa edelleen upea ilmestys saapuessaan tuomariston kuvaustilaisuuteen muotojaan hyväilevässä mustassa mekossa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia.