Olivia Wilde katkaisi huhut silikonirinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on viime aikoina korostanut haluavansa olla tunnettu ennemmin näyttelijälahjoistaan kuin kauneudestaan. Taannoin hänen epäiltiin käyneen suurennuttamassa rintojaan, kun kuvissa povi näytti selvästi aikaisempaa suuremmalta.

Nyt Olivia on kuitenkin katkaissut siivet tällaisilta huhuilta, sillä hänet kuvattiin eilen lomailemassa miesystävänsä Jason Sudeikisin kanssa Havaijilla. Bikinikuvat osoittavat, että aikaisempi suurempi povi oli todennäköisesti vain liivien ansiota. Silikoneista ei ollut merkkejä.

29-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla ainakin seitsemässä elokuvassa. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään kihloissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.