Vankilatuomio uhkaa Chris Brownia – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&b-tähti Chris Brown on viime vuosina seurustellut vuorotellen poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Kun suhde Rihannaan ajautui karille, päätyi mies taas vietnamilaissyntyisen mallin syleilyyn. Karruechen kerrotaan jo siirtäneen suuren osan omaisuudestaan Brownin luksuskotiin.

Chris Brown saattaa kuitenkin olla jälleen vaikeuksissa taannoisen autokolarinsa seurauksena. TMZ-verkkosivuston mukaan Brownin kerrotaan kieltäytyneen antamasta autokorttinsa numeroa ja oikeita vakuutustietojaan naiselle, jonka auton perään hän kolaroi. Nyt poliisit tutkivat, rikkooko laulaja tapauksen myötä ehdonalaissopimustaan. Jos näin on, saattaa Brown päätyä jopa vankilaan.

Muusikko kolaroi vastikään valkoisen Range Roverinsa mustan Mercedesin perään liikennevaloissa Beverly Hillsissä. Chris Brownin pelkääjän paikalla matkusti hänen ex-tyttöystävänsä Karrueche Tran. Taannoin mallineito julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.