Jennifer Aniston liikuttui häälahjasta – käytettäväksi hääyönä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä, Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi äskettäin otsikoihin We’re The Millers -elokuvan rohkean trailerin myötä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Taannoin alusvaatejätti Victoria’s Angelin kanssa yhteistyön lopettaneen mallikaunotar Miranda Kerrin uutisoidaan nyt antaneen Jennifer Anistonille häälahjan jo etukäteen. Kyseessä ovat tilaustyönä tehdy alusvaatteet, joita Jennifer Aniston aikoo OK!-lehden mukaan käyttää tulevana hääyönään. Näyttelijättären kerrotaan olleen Miranda Kerrin lahjasta niin liikuttunut, että hän haluaa tutustua mallikaunottareen paremmin.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkä jakso Pittin jälkeen, mutta sittemmin tilanne muuttui. Anistonin stylisti tunnusti taannoin, että hän leikkasi näyttelijättären aikoinaan ikoniseksi nousseen hiustyylin pilvessä.