Penelopen D-kuppi saa sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kesän tullen monet laittavat ”ekstrabuustia” kuntoiluun treenatakseen itselleen katseenkestävän rantakehon. Monet mallimaailman kaunottaret toimivatkin ihmisille esikuvina, ja yksi hyvinmuodostuneista vartaloista löytyy Penelope Simpson -nimiseltä mallitulokkaalta.

Nyt vaalea neitokainen esittelee D-kupin muotojaan Bravissimo-rintaliivimerkin mainoskuvissa. Penelope esittelee kurvikasta varttaan nuden, mustan ja esimerkiksi violetin sävyisissä pitsiliiveissä.

177-senttinen kaunotar saattaa kuulua muotimaailman nouseviin nimiin. Tällä hetkellä mallimaailman alusvaate- ja bikinikuvien aatelia ovat monet Victoria’s Secret -merkin palveluksessa toimivat mallit, kuten Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel ja tuoreimpana Nina Agdal.