Rita Ora ja Cara Delevingne kuumassa musiikkivideossa: ”Kasvosi sulavat…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jugoslaviassa, eli nykyisessä Kosovossa, syntynyt ja sittemmin brittiläistynyt popkaunotar Rita Ora on yksi musiikkimaailman kuumimmista nousevista nimistä. Hänet on liitetty romanttisesti moniin miehiin. Nykyisin neitokaisen käsipuolessa nähdään Calvin Harris.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Rita Ora nähdään yhdessä hänen ystävänsä, mallikaunotar Cara Delevingnen, kanssa seksikkäällä uudella videolla. Kyseessä on remix-versio Rita Oran Facemelt-kappaleesta, joka on tehty tunnetun Rankin-valokuvaajan toimesta Hunger-lehdelle. Videolla kaunottaret esittävät kappaletta ja tanssivat kameran edessä varsin avonaisissa vaatteissa.

Rita Ora kiinnitettiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille noin viisi vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Skottilainen DJ, laulaja, tuottaja ja lauluntekijä Calvin Harris on viime vuosina tehtaillut hittejä Rihannalle, LMFAO:lle, Scissor Sistersille ja Cheryl Colelle. Mies kuvasi vastikään kuuman musiikkivideon laulaja Ellie Gouldingin I Need Your Love -kappaleeseen.