Elokuvatähti ökyili klubilla – tarjosi 2 000 eurolla shotteja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Damon Wayans tunnetaan menestyselokuviensa lisäksi stand up -koomikkona. Mies on näytellyt muun muassa elokuvissa Mo’ Money, Last Action Hero ja Major Payne.

52-vuotias koomikko on viime aikoina kuvannut uutta Let’s Be Cops -elokuvaa. Damon juhlisti iltaa atlantalaisessa Vanquish-yökerhossa, jossa oli paikalla myös elokuvan kuvauksissa toimineet parisataa avustajaa. Wayans ei suinkaan kursaillut, vaan meni baaritiskille ja tilasi 2.000 euron edestä shotteja koko porukalle.

Mies hyppäsi innoissaan jopa itse tiskin taakse ja alkoi annostella viinaksia laseihin. Vieraat saivat nautittavakseen muun muassa tequilaa, vodkaa ja Jägermeister-likööriä, uutisoi TMZ-sivusto.

Wayans oli naimisissa Lisa Thornerin kanssa vuosina 1984 – 2000. Pariskunnalla on neljä lasta, joiden nimet ovat Damon Jr, Michael, Cara Mia ja Kyla. Myös miehen veljet Keenen Ivory Wayans ja Marlon Wayans ovat kunnostautuneet näyttelijöinä.