Skandinaavit näyttävät maailmalle mallia – loistava hiphop-tanssiryhmä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalaisen hiphop-tanssiryhmän aasialaisvaikutteinen verkossa julkaistu video näyttää esimerkkiä siitä, miten hyvältä tanssivat miehet voivatkaan näyttää. Kokoonpano on voittanut useita tanssikilpailuja Euroopassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Quick Style -ryhmä on perustettu vuonna 2007, ja siinä on tätä nykyä kolme jäsentä. Tuorein tanssivideo on julkaistu tänä vuonna, ja siinä punapukuiset ja valkohattuiset miehet näyttävät makeita liikkeitä yhdessä valokeilassa tanssien.

Ryhmän tanssiesityksessä on mukana vaikutteita Japanista, Kiinasta ja Vietnamista. Video on kuvattu Oslossa ja siinä tanssii Bilal Malik, Nasir Sirikhan, Suleman Malik -nimiset nuoret miehet. Hiphop-tanssi on saanut alkunsa Yhdysvaltain länsirannikolla 1960-luvun lopulla ja 1970-luvulla, ja on sieltä rantautunut myöhemmin myös Eurooppaan.