Justin Bieberin ja Selena Gomezin suhde jatkuu – Bieber pääsi koeajalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber kruunattiin äskettäin maailman googlatuimpien naisten joukkoon. Kyseisen nolon virheen teki FOX-televisiokanava, joka julisti One More Thing -ohjelmassaan popkomistuksen olevan seitsemäksi etsityin julkkisneito.

Justin Bieber on ollut elämässään kivikkoisella polulla, joka alkoi hänen taannoisesta erostaan. Nyt kanadalainen poptähti saattaa saada entisen tyttöystävänsä Selena Gomezin takaisin. Parin lempi on jälleen leiskahtanut, ja tummahiuksinen kaunotar haluaa ottaa eksänsä takaisin koeajalle.

– Justin ja Selena tapailevat taas, mutta he ottavat rauhallisesti. Parilla on vuosien kokemus toisistaan, ja he kohtelevat suhdettaan nyt kypsemmin. He tietävät, mitä riskeeraavat. Selena haluaa varjella sydäntään, joten hän pitää tätä suhteen koeaikana, kertoi lähde Hollywood Life -sivustolle.

Justin Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa siellä vieraita varoitetaan mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.